My unpopular opinion?

Ik weet niet zo goed hoe ik dit onderwerp zal gebruiken in mijn blog, wel weet ik dat ik wat meer research heb gedaan, er meer tijd ingestoken heb en ik wat meer feiten zal gebruiken in mijn redelijk subjectieve blog.

Het zal niet aan u voorbij gegaan zijn. Aanslagen, moorden en terreur.

Vandaag, vrijdag 26 juni las ik op Nu.nl dat er in Tunesië 7 doden waren gevallen door een aanslag. Op het huidige moment geeft dezelfde nieuwssite aan dat het dodental op 37 staat, dat er 36 mensen gewond geraakt zijn en dat er nog niet zeker is of dit de definitieve aantallen zijn.

Wat normaal al erg is om te horen, besefte ik toen ik de hotelnaam zag waarbij deze onschuldige toeristen omgekomen zijn, dat dit 1 hotel verder was dan waar ik a.s. woensdag naartoe zou gaan. Nu niet meer. We zijn druk aan het kijken waar we nu naar toe gaan. Maar daar gaat het nu niet om.

Mijn punt is, dat alle aanslagen nu wel heel dichtbij huis komen en het niet alleen bij de ‘buitenlanders’ blijft om het heel bot te zeggen maar ook onze eigen landgenoten omkomen in dit terreur.

Niet te vergeten de slachting in Italië en de slachtoffers in Koeweit.

Laat ik de eerder genoemde feiten er even bij pakken.

*pakt kladblok van zijn rommelige bureau*

Koeweit, +/- 3 miljoen inwoners, waarvan 85% de islam als geloof hebben.
Tunesië, +/- 11 miljoen inwoners, waarvan 96% de islam als geloof hebben

en last but not least.

Frankrijk, +/- 62 miljoen inwoners, waarvan 6% de islam als geloof hebben, omgerekend is die zes procent een slordige 3.700.000 aantal mensen.

De landen die vandaag zijn geraakt door misselijkmakende moorden, hebben zelf ontiegelijk veel moslims als inwoners. De ISIS is niet uit op het moorden van westerse mensen maar iedereen die niet hetzelfde beeld heeft als hen.

Vandaar dat zij Irak als islamitische kalifaat hebben uitgeroepen. (kalifaat? What the f*ck is dat dan weer hoor ik je denken, geeft niet. Had ik ook. Check dit maar effe)

Indien je niet mijn geweldige blog wilde verlaten en verder wilde lezen, iemand die reageerde onder het artikel op de bovenstaande link legt het op zijn woorden ook even uit.

In de praktijk betekent een kalifaat:
1. Alle niet moslims worden gedood
2. Alle anders denkenden worden gedood
3. Alle anders geaard zijnde mensen worden gedood
4. Alle joden worden gedood
En wie overblijft wordt onderworpen aan strenge wetten met mutilaties en zweepslagen als bekende lijfstraffen.
En Timmermans en andere politici zullen de andere kant opkijken totdat zij ook aan de beurt zijn.
Eenvoudiger kan ik het niet zeggen, eenvoudiger zal het ook niet zijn maar dit is hun ideaal. Waarschijnlijk zal deze reactie verwijderd worden als ongepast, maar de vruchten van de “religie”islam is helaas in het echt niet anders.

Een website had een artikel waarin de islam werd afgeschilderd als ware oorlog-geloof-hippies, bare with me:

In a recent survey conducted by AlJazeera.net, the website for the Al Jazeera Arabic television channel, respondents overwhelmingly support the Islamic State terrorist group, with 81% voting “YES” on whether they approved of ISIS’s conquests in the region. The poll, which asked in Arabic, “Do you support the organizing victories of the Islamic State in Iraq and Syria (ISIS)?” has generated over 38,000 responses thus far, with only 19% of respondents voting “NO” to supporting ISIS.

Voor de mensen die geen ruk van Engelse teksten begrijpen, kort samengevat staat hier dat er een enquête gehouden was of de kijkers achter de daden van ISIS stonden. 81% stemde hierover in, en 19% verafschuwde de daden van hun ‘zogenaamde broeders’.

De site laat het lijken alsof elke moslim gelijk kortsluiting krijgt in de hersenkamers en erop los gaat schieten, echter. Er staat dat 38.000 mensen de enquête hadden beantwoord. En AlJazeera beweert zelf 53 miljoen wereldwijd kijkers te hebben (beweren ze hier)

Ik probeer aan te geven hoe erg de media ons probeert te indoctrineren dat de moslims slecht zijn. Was het niet vorige week dat een amerikaan 9 andere mensen neerschoot? (oh-ja dat was inderdaad zo : linkje)

Elk mens is op welk gebied dan ook net zo gestoord, alleen is het, net zoals wat ik in mijn vorige blog ook al aangaf het constante druk uitvoeren op bepaalde groepen dat zij geïrriteerd raken, nou wil ik niet zeggen dat ISIS even een spierbalsempie moet halen bij de Etos, maar dat zij zo snel mogelijk, door zo veel mogelijk moeten worden aangepakt.

De afgelopen dagen, weken, maanden heerst er overal in de wereld een sfeer van verderf en angst.

Waarom, als er zóveel mensen zijn die die ISIS-Pubers verafschuwen, haten en uitspuwen. Gebeurt er niks, laten we ons niet horen? Nee, we gaan liever voor de televisie zitten kijken naar hoe de media ons dagelijks ons portie rassenhaat voert.

Moslimbroeders en zusters, laat je horen joh! Constant hebben jullie te maken met onterechte beschuldigingen en discriminatie. Als jullie aan de ‘goede’ kant staan, laat je horen. Laat het zien.

Begrijp mij niet verkeerd, ik wil niemand aansporen om opeens spontaan te gaan moorden, en probeer zeker ook geen haat te zaaien. I’m just handing out the facts. 

Angst is normaal, maar wat we hierna doen is niet normaal. Haat elkaar niet, maar zorg dat je met elkander het kwade gezwel in 1x goed operatief verwijderd. Als onze grote broer Amerika beweert overal bij te helpen, vraag dan ook als Europees land verdomme om hulp, en ga niet beetje bij beetje een stadje als doelwit stellen. Zorg dat mensen goed worden geïnformeerd.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s